Bröllopsfotograf & bröllopsvideograf i StockholmFörfrågan: Kontakta cecilia@inventicity.com

Filmproduktion Cecilia Elise Wallin Inventicity

Bröllopsfotograf i Stockholm Inventicity
Bröllopsfotograf i Stockholm Inventicity
Bröllopsfotograf i Stockholm Inventicity

Fånga dina mest värdefulla ögonblick

Grattis till det kommande bröllopet! Jag vet att er speciella dag är fylld av kärlek, glädje och oförglömliga minnen. Jag är dedikerad till att bevara dessa värdefulla ögonblick och låta er leva om dem i framtiden via film och foton. Som en talangfull bröllopsfilmare och fotograf baserad i Sigtuna, i Stockholms län, erbjuder jag mina tjänster som filmskapare. Jag eftersträvar att skapa äkta berättande bröllopsvideor genom kreativ och nogrann filmning och editering.

Varför välja mig som bröllopsvideograf / bröllopsfotograf?

  1. Oöverträffad erfarenhet: Med års erfarenhet inom berättande, film och foto har jag utvecklat en skarp blick för detaljer och en passion för att fånga varje bröllop jag filmar på ett vackert och autentiskt sätt. Jag förstår betydelsen av er dag och vikten av att bevara minnena.
  2. Filmisk berättelse: Min approach till bröllopsfilmning är driven av viljan att berätta. Jag vet att varje par har en unik kärlekshistoria, och jag strävar efter att återspegla den individualiteten i filmerna jag skapar. Från de emotionella utbytena av löften till de livliga festligheterna fångar jag varje ögonblick med kreativitet och omsorg.
  3. Professionalism och hängivenhet: Jag är engagerad i att erbjuda er en smidig och stressfri upplevelse. Från vår inledande konsultation till den slutgiltiga leveransen av er bröllopsfilm prioriterar jag öppen kommunikation och exceptionell service. Jag kommer att arbeta nära er för att förstå er vision och era preferenser, och göra allt jag kan för att överträffar era förväntningar.

Tjänster jag erbjuder

  1. Bröllopsfilmning: Mitt huvudsakliga fokus ligger på att skapa fantastiska filmiska bröllopsfilmer som speglar känslorna och skönheten i er speciella dag. Jag använder mig av högkvalitativ utrustning och all min kunskap och erfarenhet för att fånga varje detalj, från de hjärtevärmande blickarna till den energiska dansgolvet.
  2. Fotografering: Förutom min filmningstjänst erbjuder jag även professionell bröllopsfotografering. Jag strävar efter att fånga de spontana ögonblicken, och skapa tidlösa bilder. Med en sömlös blandning av traditionella och samtida stilar blir mina fotografier värda att spara.
Inventicity bröllopsfilm filmproduktion

Paket och prissättning

Varje bröllop är unikt, och jag erbjuder anpassningsbara paket. Jag erbjuder bröllopsfilmningspaket från 4 900 kr inklusive moms, alltså mycket god kvalitet till ett överkomligt pris! För detaljerad information om mina paket och prissättning, kontakta mig direkt. Jag är väldigt glad att diskutera era krav och skapa ett skräddarsytt paket just för er.

Kontakta mig

Er bröllopsdag är en engångshändelse, och jag är hedrad att få vara en del av den. Om ni vill veta mer om mina tjänster eller boka mig som er bröllopsfilmare och fotograf, tveka inte att ta kontakt.

Ni kan nå mig på telefon 076 840 78 97 eller via e-post info@inventicity.com

Jag är även tillgänglig för personliga konsultationer där vi kan diskutera er vision och besvara eventuella frågor ni kan ha.

Bevara era bröllopsminnen

Låt oss fånga magin, kärleken och glädjen från er bröllopsdag genom våra enastående filmnings- och fototjänster. Vi ser fram emot att träffa er och skapa en vacker visuell berättelse av er speciella dag.

Cecilia Elise Wallin

Shopping Cart