Bröllopsfotograf & bröllopsvideograf i Stockholm

Cecilia Elise Wallin, Inventicity Filmproduktion

cecilia@inventicity.com

076-840 78 97

Bröllopsfotograf i Stockholm Inventicity
Bröllopsfotograf i Stockholm Inventicity
ABOUT ME

Cecilia Elise Wallin


Välkommen till min professionella bröllopsfotograf- och bröllopsvideograf-tjänst här i Stockholm!

Jag är Cecilia Elise Wallin, stolt ägare av företaget Inventicity, och jag är redo att fånga era mest värdefulla ögonblick på er speciella dag. Som bröllopsfotograf och bröllopsvideograf har jag lång erfarenhet av att dokumentera kärlekens magi, och jag älskar att skapa tidlösa minnen för mina kunder.

När ni väljer mig som er bröllopsfotograf och bröllopsvideograf i Stockholm, kan ni förvänta er en kreativ och passionerad professionell filmare och fotograf. Jag har ett öga för detaljer och fångar gärna de spontana ögonblicken som gör ert bröllop unikt och oförglömligt.

Jag vet hur viktigt er speciella dag är och jag strävar alltid efter att överträffa era förväntningar. Med hjälp av den senaste tekniken och utrustningen kan jag erbjuda högkvalitativa bilder och videor med kristallklar bild och ljud. Ni kan lita på mig för att arbeta diskret och professionellt för att fånga de vackra ögonblicken utan att störa er eller era gäster.

Oavsett om ni planerar ett stort bröllop med hundratals gäster eller en intim ceremoni i Stockholm, så är jag här för att skapa en fantastisk bröllopsfotografering och bröllopsvideo som ni kommer att älska och dela med era nära och kära i många år framöver.

Så låt mig föreviga era minnen och skapa en berättelse om er kärlek genom mina tjänster som bröllopsfotograf och bröllopsvideograf här i Stockholm. Kontakta mig idag för att boka mig till er speciella dag, och låt oss tillsammans skapa magi!

Cecilia Elise Wallin

Follow me

Bröllopsfotograf och bröllopsvideograf i Stockholm | Inventicity | Cecilia Elise Wallin
Shopping Cart